diumenge, 20 de desembre del 2009

1!

Ahir va ser un dia molt especial, 19 de desembre, ahir la Maria va fer 1 any!
Ho vam celebrar una miqueta, convidant a la familia a berenar. Pastís, cava, cafè ...
Els pastissos els vaig fer jo, segons model i instruccions de la María, un dels blocs que em va recomanar la Ginesta. Doncs la María, és de Tenerife i fa uns pastissos espectaculars. Em va recomanar fer el pastís de galetes i el pastís Mozart, i així ho vaig fer. Al pastís Mozart, la decoració final la vaig canviar una mica, imprevistos d'última hora que vaig haver de dissimular... tothom em va felicitar de la presentació i de lo bons que eren! ... GRÀCIES MARÍA!!!
A part, també vaig decorar una miqueta el menjador i l'entrada, agafant idees de la festa que una noia va fer també pel seu fill quan va fer 1 any. La corona que porta la Maria és made in me.
També vaig decorar i perfumar una miqueta el lavabo, amb uns pastissets de sabó que vaig comprar a la botiga Côte Sud, fan una olor boníssima!
La Maria ja té un any! Felicitats petitona!

8 comentaris:

margarida ha dit...

nenaaaaa!!!!! quina festassa i quina currada!! ets una súper mama!!! quina sort que té la Maria, segur que tothom va badar amb aquesta decoraciño... i els pastissos?????? increïble Maria, de debò estic flipant, com t'ho fas?????? jo tot i estar de baixa no tinc temps per a fer res!!!!

aaaiiii!! jo també vaig comprar sabonets :P

per cert, gràcies per els consells! a veure què faig al final, haurà de ser una coseta ràpida i senzilla...

margarida ha dit...

ups!!! i felicitats a la Maria!!!!! i a tu també, és clar!

maria ha dit...

Gràcies Margarida! ... la veritat que si que va ser una currada! tota la decoració l'he anat fent a estones, a la nit, després de sopar. I els pastissos, em van portar de feina tot el matí de dissabte i part de la tarda!!! ... vaig acabar reventada, però ho vaig fer molta il.lusió!
Fins dimecres!

Núr ha dit...

Les flors amb el nom de la Maria, la targeta i el «feliç aniversari» són una passada! :) La nena és preciosa! Per molts anys!

ginesta ha dit...

però quin "luju" de festa!! la Maria deuria estar encantada! :) i del tema pastissos, crec que et vas anar a atrevir amb la web més difícil de les que et vaig recomanar, què valenta!! t'han quedat super bé! :) quina enveja...

Llau ha dit...

Felicitats a la Maria i la mama! Quina decoració més bonica i quina pinta els pastissos!!!

maria ha dit...

Gràcies, Núr, Ginesta i Llau! la veritat que va ser un dia molt especial.

côté sud ha dit...

quina preciositat tot el que vas preparar pel seu cumple!!!
Els pastissos semblen boníssims apart de estar decorats d'una forma exquisida...
Que monos els pastissets de bany,je je!!!
LA Maria es preciosa,un encant de nena apart de molt espabilada.
Una abraçada
Sonia