mmmm.... tenia carbassa, de la que em porta el Jaume cada setmana, i ja estava una mica tipa de fer sempre crema de carbassa, i buscant per internet, vaig trobar aquesta recepta, que jo he modificat una mica... en comptes de nous, he posat panses i per decorar, primer cacau en pols, i per sobre xocolata desfeta, ... en volia posar més de xocolata, però com que quan faig coses d'aquestes, és per algun rampell que m'agafa, doncs, no tenia més xocolata... per tant, així ha quedat. Bonissim!
El sr. Tete, va haver de provar-lo, no abans de fer la foto, si no abans de decorar-lo!
Fins aviat! (espero que amb més ganxet!)
9 comentaris:
ostres , quina pinta mes bona que te aquest pastis...............
Jo fa temps que penso en un pa de pessic de carbassa però encara no he trobat el moment... Té una pinta fantàstica!
nenaaaaaaaaaaaaaa! però quina pinta que té això! no m'estranya que el Tete no hagi pogut aguantar-se de tastar-lo!!! que boníssim! el proper dia que t0agafi un rampell, pensa en les ganxetes, que a les hores en que ens reunim sempre hi ha un cuquet a la panxa...
Això això...pensa en les ganxetes!!!!
Fa molt bona pinta!
Rita
ohh! fa una pinta... :) es nota molt el gust de carbassa? és que no m'acabo d'atrevir amb aquestes receptes...
¡¡¡¡Qué pinta más rica!!!! Debe de estar delicioso. Qué buen uso le diste a la calabaza. :-) Me llevo un trocito.
Besitos.
hola Maria,
sóc la Montse, la segona de Reus del taller de fotografia. On puc trobar el teu mail al blog?
salut
no hi és el meu email al blog... és aquest:
maesca@tinet.org
quina gràcia la coincidència, no??
mmmmm...deu estar deliciós!!!!!
Una abraçada
Sònia
Publica un comentari a l'entrada