dimarts, 11 de maig del 2010

granny square project!

Fa dies que no penjo res de ganxet. Vull fer massa coses i el projecte ganxetil que tinc entre mans no es fa en un tres i no res! vull fer una manta amb granny square. M'encanta fer els quadrets i a més és genial per aprofitar els cabdells de llana que tinguem començats. N'he de fer 100 i en porto 12... ànims Maria!

9 comentaris:

Núr ha dit...

Hosti, doncs quina feinada!! Molts i molts ànims perquè el resultat queda preciós! (Sempre n'he volgut tenir una, d'aquestes, però crec que ho deixaré per més endavant!) ;D

Smile Felt ha dit...

Segur que quan tinguis el resultat final, estaras encantada d'haver fets hores i hores per tenir-la allà al davant. Ànims!!! Besets!!

Ganxetades ha dit...

Molts ànims!! Les mantes semblen que no s'acaben mai i al final arribes a avorrir-les!

Laia ha dit...

Eiii, que xula. I quina casualitat, jo tb n'he començada una, encara que de moment no l'he posat al blog. Molts ànims, i ves posant els granny's que fas que així ens anirem fent una idea de com pot quedar, jeje.

Anònim ha dit...

M'encanta! I la combinació de colors, molt encertada. Volem veure més fotos!!!
Laura

margarida ha dit...

quedarà taaaaaaaan bonica!!!! aiiiix quina enveja que em faràs quan la tinguis enllestida!!

maria ha dit...

gràcies a totes pels vostres comentaris! :)

lo didal ha dit...

Moltes gràcies pels teus consells i la teva paciència. Fins aviat

Smile Felt ha dit...

Ens encanta passar-nos pels blogs de gent de Reus... no se es com allo, que ho sents més proper... A vore si un dia, quan acabem examens ens animen i ens passem per el Pòrtia.. a més hi ha la Sònia (del Coté Sud) que coneixem... Besets!!