dissabte, 30 d’abril del 2011

ta-daaaaah!!

Per fi!! la mini manta de granny square ja està acabada! aixx... estic tan feliç que no m'importa que sigui un pèl justeta per la Maria. I ella està taaaaaan cofoia de que la seva mama li hagi fet una manteta! no veu que sigui petita la manta, el que importa és que té mil colors i que és per a ella!, i evidentmentment jo encantada de la vida.
La mida que ha quedat és per cobrir el sobre del llitet de baranes :)




I ara a fer ganxet clàssic...

15 comentaris:

ginesta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ginesta ha dit...

Què bé!!! per fi les fotos oficials i la manta acabada!! :) ja pots estar contenta! pensant en la propera?

Neus ha dit...

Realment t'ha quedat preciosa. Aquesta manta se la guardarà tota la vida. Això és lo més bonic de fer coses a ganxet o mitja.

Laia ha dit...

T'ha quedat taaan maca que m'has fet ganes de continuar amb la que estava fent jo, em sembla que la vem començar a la vegada, però jo només porto 6 quadrtets, jejeje. de veritat que t'ha quedat preciosa i la Maria la guardarà sempre molt orgullosa, igual que jo guardo la que hem va fer la meva àvia. I ja fa més de 30 anya que la tinc!

margarida ha dit...

Uaaau! ha quedat fantàstica. I la María n'estarà tan orgullosa! És una d'aquelles coses que s'han de fer, però jo, veient la feinada que has tingut, crec que la deixaré a la llista inacabable de cosespendentsqueséquenofarémaiperòcommagradariapoderlesfer.

Ganxetades ha dit...

Ha quedat preciosa, tan colorida i alegre, la feinada paga la pena!!

lo didal ha dit...

Ohhhhh Maria estic tant atabalada que fa dies que no puc mirar els blogs que tant m'agraden com el teu. T'ha quedat molt bé i els colors són súper-xulos!! A veure si puc venir algun dia que ja us enyoro!! Anna

Angelina ha dit...

Ohhh que xula!!! m'encanta! A casa meva corria un coixi fet així per la padrina vella (la mare o lavia de la meva àvia, ja em perdo amb les generacions :-) ) i sempre em tenia enamorada i no es podia tocar gaire! ostres quan has tardat en fer-la? i quin numero de llana has utilitzat? i agulla?
(Per cert sóc l'angelina del SP)
;-)

maria ha dit...

#Gracies noies!! :) com m'agradaria que se la guardés per sempre!
#Laia! continua amb la manta!! a estones, però ves-la fent! :)
#Margarida!... tu amb menys temps l'haguessis tingut feta i amb la mida que toca, n'estic seguríssima!
#Anna, ... t'anyorem! a veure si et pots escapar...
#Angelina! gracies per passar! he tardat casi un any, però he fet altres coses entre mig... i he anat utilitzant llanes que tenia per casa. L'agulla que he fet servir és un núm. 3.00.

Cattinka ha dit...

What a beautiful baby blanket!
KATRIN W.

Susana ha dit...

Es preciosa. Mi manta es más grande 600 cuadros y cada vez que la veo me gusta más. Me encanta ver tu manta.
Un saludo.

orange/chocolate ha dit...

És una preciositat. Clar que està contenta!! Quina habitació més alegra!! M'agraden molt els stickers de la paret. Llàstima que el meu ja no sigui petit :( Petons, Maria.

orange/chocolate ha dit...

De res!! No sé que passa perquè el tenia memoritzat i m'ahvia desaparegut , així que no m'enterava quan penjaves entrada. Ja l'he tornat a memoritzar. Petons i bon cap de setmana. Aquí una mica passat per aigua!

Patricia ♥ ha dit...

te ha queda precioso!!! Yo tengo uno colores a medias y otro que acabo de comenzar.

Desde ahora te sigo. ;)

Núr ha dit...

uoooo!!! jo algun dia en faré una, d'aquestes! Però de moment vull acabar la Bernd que tinc a mitges! ;)