divendres, 21 d’octubre del 2011

cosir també?

Si!! bé, de moment tinc la màquina que ja és molt. I les teles! ara a veure quan tinc temps per estudiar-me les instruccions de funcionament! La meva germana me l'ha regalat. És una màquina de cosir de 2a mà, però segons el seu antic propietari, no es va fer servir gens! és portàtil i fàcil de guardar a l'armari de les llanes :), ja li he fet un raconet. Ocupa poc i és molt bonica.

crafts!
Tot i que no tenia màquina de cosir (la meva mare si, i ja tenia pensat fer-li visites més sovint per fer servir la seva provisionalment), fa una setmana, vaig caure en la temptació de comprar-me unes teles moooooolt boniques que vaig trobar per internet. Per favortttt! com pot ser que hi hagi aquestes coses tan però tan boniques tan a l'abast de tothom! hauria d'estar prohibit! i això del PayPal, un altre pecat... bé, tampoc és que costessin molt però venien de Paris (oui!) i els ports no van ser precisament barats... però les teles s'ho valien i el projecte que tinc en ment també... evidentment per la Maria.
Ara em toca estudiar i posar a punt la màquina, que el que vull fer és pel seu aniversari, al desembre, i no queda massa temps! =)
teles de colors
La web prohibida és: Ma Petite Mercerie, i em van posar una llibreteta, un llapis i un caramel francès de regal... que bonic, si és que tot el que ve d'allà est belle ♥!
Au revoir!


*Edito: Aix! ara que posat l'enllaç i he hagut d'entrar altre cop, hi ha teles noves! precioses! :( la meva ruïna!

11 comentaris:

orange/chocolate ha dit...

Però què has fet, Maria???????? Dir la web on es poden trobar aquestes cucades de robes!!!! aiiiiii, ja em veig pecant!!!!!
Segur que surt una cosa ben maca!! Petons

maria ha dit...

Àngels no vull ser la única pecadora!! jajajaj!
si t'hi compres alguna cosa, diga'm'ho!!!! :)
petons bonica!

Heva ha dit...

Que yo no se tejer ni hacer punto de cruz pero liarla con la máquina se me da regulín ¿porque me has enseñado esta tienda? Buaaaa

Laia ha dit...

Oh, nonono, ara m'obligaràs a entrar-hi i això no es pot permitiiiir! ;p

maria ha dit...

Heva!! Vives muy lejos?? Podrías enseñarme!! ;)
Siento haber puesto el link de esta tienda... Así yo me siento menos culpable, jajjajja!
Laia, no! Això no es pot permitiiiiiiir!! :D

ginesta ha dit...

oh! Maria :) quina xulada aquestes teles! segur que surt un regal a l'alçada! gràcies per l'enllaç, no coneixia aquesta merceria!

Ganxetades ha dit...

Com m'ho fas això, aquests descobriments no se'm poden ensenyar, crec que no resistiré la tentació de entrar-hi i després... ja veurem ;)
Ja tinc ganes de veure el teu projecte!

margarida ha dit...

ai sí! aquesta merceria és una perdició! Aquestes coses no ens les has de dir, que estem en crisi! Mare meva, i què deus estar tramant ara? Explica-m'ho eh?

Núr ha dit...

bufff, bufff, una botiga de robes nova??? argh! Em faràs fer-hi un cop d'ull, amb aquestes robes tan maques que ensenyes! Ostres, que d'aquí dues setmanes és la Creativa i jo estic estalviant per llavors! :S

Jo em vaig comprar una màquina de cosir que, per sort, era barateta. Va de conya, però no la faig servir gaire perquè m'agrada massa cosir a mà! ;)

Ànims amb la costura i ja ens ensenyaràs què en surt, de tanta roba! :D

Ana ha dit...

Huyyyyy, bienvenida al vicio! Aunque yo desde que llegué no he tenido tiempo ni de sentarme... Coser a maquina, lo que es coser, es fácil, lo difícil (en mi opinión) es hacer vestidos y cosas mas complicadas... y aprender a enhebrarla, jajaja!! Estoy deseando ver qué le vas a hacer a Maria con esas telas tan preciosas y... Me voy a pecar, jajaja!!

maria ha dit...

jajajaj!! va, qui ha pecat ja?? =)
expliqueu-m'ho!!

Ana, pecaste!?