divendres, 4 de novembre del 2011

· colors de tardor ·

M'encanta la tardor. Ni fred fred ni calor calor. A més tots tres som de tardor! si, la Maria també, encara que sigui dels últims dies.
La tardor és el temps ideal per sortir i fer excursions i això és el que vam fer! :) Portar a la Maria al bosc, a buscar castanyes, fulles i tot el que trobessim que ens agradés. Vam marxar força carregats! =)
I jo carregada de fotos.

quines castanyes més grans!! el "bolsol" de la Maria ple!... (no, no vam anar amb cistell perquè no ens prenguessin per domingueros que van a buscar bolets només caigudes quatre gotes...).


Caminar per sobre els troncs, que bonic i que valenta és la Maria, sense caure!!


Crec que demà tornarem a sortir al bosc, si no plou... però demà si que prendrem el cistell... no fos cas que trobéssim algun bolet!

9 comentaris:

CarlaMendes ha dit...

qué fotos tan bonitas, Maria!!!! :)

anna ha dit...

ooooooooooohhhhhhhhhhhh son totes precioses....i els tons son molt càlids, m'encanten!!!!

maria ha dit...

gracias Carla!!!
Anna! moltes gracies :)

orange/chocolate ha dit...

Jo sempre havia estat d'estiu, però estic aprenent a estimar la tardor i gaudir dels seus colors. El cap de setmana passat també vam anar a passejar pel bosc.
Les fotos són precioses i el "bolsol" segur que faria feliç a la meva neboda!! Petons

Ana ha dit...

A mí tambien me encanta el otoño, y tus fotos, son todas preciosas Maria! A Olivia seguro que también le encantaría el bolsoc, jeje! Beso grande y feliz fin de semana!

Unknown ha dit...

quines fotos tan boniques!
m'encanta la tardor, a Olot (on estiuejo... i hiverno jajaja) es tot mil vegades més bonic a aquesta época. els arbres de colors, els paisatges, la fresqueta que fa... m'encanta!
UN PETONET!
pd. espero que trobeu bolets que la cosa esta una mica dificil!
MUAA

ginesta ha dit...

quina excursión més xula, Maria! :)

Ganxetades ha dit...

Unes fotos mooolt boniques!!!

montse cf ha dit...

Que fotos taaan bonitas Maria!!
Hoy precisamente estuve visitando el Jardin Botánico aquí en Gijón y pude disfrutar de todos lo colores cálidos que el otoño nos regala.
Besitos a María ( peque )