diumenge, 21 d’octubre del 2012

i per fi arriba la pluja!

Tinc el blog abandonadíssim... i no sé si continuar-lo! de moment m'ha vingut de gust actualitzar i fer una entrada nova, potser perquè fa un dia plujós i més fresc, no ho sé.
El cas és que ganxet n'he fet igual durant tot aquest temps, si, el cartell de les festes de Misericòrdia de Reus! Sort que les Ganxetes ho actualitzen tot i la Margarida i la Ginesta en van fer un post als seus blogs... molt ben explicat :)

Aquesta setmana una amigueta de la Maria feia anys i li vaig voler un coll de ganxet per l'hivern... però com que sempre anem una colleta junts, no em vaig poder estar de fer-ne un per cadascun!! 5 nens, 5 colls. En temps récord! no vaig tenir temps d'embolicar-los i vam improvitzar un embolcall, més handmade impossible!

Crec que van estar molt contents, però jo més.


Ja he començat la temporada de colls... a veure quants en faig enguany? l'any passat van ser 17!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens dubtes de si seguir amb el blog??? No, no en tinguis, encara que triguis en actualitzar, a mi m'encanta!!! Pots proposar-te només actualitzar en dies de pluja! jajaja Els colls xulíssims! Ja veuràs com aquest hivern tot Reus anirà amb colls! jajaja
Un petó!

Lua ha dit...

Ooooh, se't trobava a faltar!
Quins colls mes monus, quins colors, m encanten. Quin coto es? M encanta el colorido.... Es precios. Be, i l embolcall molt original i queda genial. Felicitats

Laia ha dit...

17??? Déu no dó! Els colors són molt xulos!

orange/chocolate ha dit...

JJJJJ Aquest any vas camí de superar-te perquè has començat ben aviat. M'encanta el packaging!! A mi m'agrada trobar-te per aquí encara que sigui molt de tant en tant. Petons

cristina ha dit...

No deixis pas el blog, eeeehhhh????????!!!!! Volen seguir disfrutant de les teves creacions. I aquests colls són molt alegres per l'hivern! Felicitats!

Heva ha dit...

Que bonitos, seguro que les encantarán y a sus mamas mucho más :)

Ana ha dit...

No lo dejes, queremos seguir viendo tus cuellos!!! (que sepas que yo al mío le estoy sacando mucho partido, falta la foto, eso sí!). Besos!

lo didal ha dit...

Hoola maria. Ni se t'acudeixi deixar el blog eh??? Amb les coses tant xules què fas. Continua ni que sigui amb menys entrades. Se't troba a faltar. Per cert ets una crack quins colls més xulos. A veure si em puc passar un dia. Ara ja deveu estar al Pòrtia com sempre, no? A les vuit??
Petons

MorenetaOnLine ha dit...

M'encanta l'embolcall!! És molt de tardor, i ara que ve temps de castanyes...i els colls de ganxet què xulos i què pràctics!

Núr ha dit...

L'any passat, 17, i enguany de moment en portes 5!! Quina màguina! :)

Pel que fa al bloc, pren-te pauses, però no ho deixis, que després et sabrà greu, t'ho asseguro! ;)

ginesta ha dit...

ei, Maria!! quina monada!! m'encanta el detall, els colors, i l'embolcall!! :) segur que els nens (i els seus pares) van estar encantats amb el regal!!
AHH!! i no deixis el blog!!

Anna MP ha dit...

Hola María,

No t'he escrit mai, però et segueixo. Si us plau encara que sigui de tant en tant no deixis el blog!
I per donar-te feina, em podries explicar i posar un post o enllaç de com fer aquests colls de ganxet.
Necessito saber:
el tipus de fil (cotó, acrilic, etc...)
gruix del fil, més o menys...
el patró o mides.
Tot molt resumidet, si vols...

M'he iniciat farà 1/2 any en el ganxet, ja he fet dues mantes, però m'agradaria fer un coll pel emu fill de 4 anys.

Mil gràcies i continua, encara que sigui de forma més espaiada!!!

Encantada de coneixe't.

Anna