diumenge, 8 de gener del 2012

i arriba la calma...

Després de tots aquests dies de bogeria en el menjar, en regals, de familia, etc... arriba la calma. Rutina, necessito rutina! :)
Aquest any tampoc ens podem queixar dels Reis i del Tió. S'han portat molt bé, massa! la Maria ha xalat com mai i ho ha viscut amb moltíssima intensitat, tanta que el dia 6, un cop oberts els regals va voler sortir al balcó i va cridar MOLTES GRÀCIES REIS MAGS! QUE TINGUEU UN BON VIATGE! FINS L'ANY QUE VE! (bé, ella només va donar les gràcies, lo altre, ja ho vaig afegir jo per allargar una mica la cosa, jajjaj!)

Hi ha un regal que no ha arribat i espero que ho faci ben aviat... però em fa patir... perquè el vaig enviar deu fer ja 2 mesos? ... aquest de correus m'han decepcionat una mica. Amb les felicitacions de Nadal hi ha hagut robatoris i cartes en mal estat entregades dins una bossa de plàstic.

Doncs el que vaig enviar eren uns mitons, que amb el fred i vent que hem tingut ben bé que haurien funcionat... quin greu em sap!


Si mai no arriben... que quedi constància que ho vaig fer. A la persona que ho havia de rebre, li faré una altra cosa, no pateixis!! :D

6 comentaris:

orange/chocolate ha dit...

JJJJ Quin encant la Maria!! Me l'imagino!!
Jo també tinc ganes de tranquilitat, però no de rtina. Aiiii! no vull matinar, anar tot el dia amb presses i amb poc temps per mi :(
Els mitons són una preciositat. La intenció és el que compta, així que no et preocupis perqué s'agraeix igualment.Em sap tan greu que no hagin arribat!! Jo mai havia tingut cap problema amb correus fins aquest any. Tampoc he rebut res de l'amic invisible de Ph project.
Molts petons i molt bon any!!

maria ha dit...

Àngels! jo he treballat tots els dies no festius... he matinat igualment o més! havia de portar la Maria al poble, amb els meus pares! per això vull una mica de rutina... així no matinaré tant!!
Petons i bon any per vosaltres també!

ginesta ha dit...

ei, Maria! els mitons són una monada!! espero que no s'hagin perdut pel camí... jo també estic pendent d'un paquet que vaig enviar (bastant lluny) i que encara no ha arribat... :( em faria rabia que s'hagués perdut!

Ana ha dit...

Qué rica Maria! Y qué rabia lo de los mitones. Animo, igual ahora llegan, aunque sea dos meses tarde! Yo tampoco quiero rutina... solo tranquilidad y tiempo! Aunque no sé si no será mucho pedir!!! Un besazo

montse cf ha dit...

Maria, eres una artista haciendo labores.

Yo hice de patchwork para mi amiga invisible ( PhPj) , y lo mandé el 12 de diciembre y sigo pensando si se perdió por el camino o lo robaron.
Ya hablé a traves de mail con la interesada pero aún no lo recibió. Y me da mucha pena que no pueda llegar.

Asi que tendremos que tener un poco de paciencia.

Besitos a Maria "peque"

margarida ha dit...

Aaquestes festes són divertidíssimes amb nens a la vora. Ja m'imagino a la Maria cridant! Que bona!

En sèrio que no han arribat? Buuuuf! Quina ràbia...el Carles em va explicar que a Correus hi ha una nau enooooooorme amb tots els paquets i les cartes perdudes de sis anys enrere! Pobrets els teus mitons potser hi són...xalariem eh si poguéssim remenar per aquest magatzem?
De totes maneres no perdis l'esperança, encara poden arribar...